vinoklubi 8/2018

VEGAANISET VIINISUOSITUKSET

Vegaaninen ruokavalio on kasvattanut nopeasti suosiotaan. Aina ei tarvita eläinkunnan tuotteita, vaan herkullinen menu voi koostua pelkästään kasvikunnan tuotteista. Vegaaniset ateriat saavat herkulliset makunsa yrteistä, mausteista ja kasviksista, joten älä arkaile mausteiden käytössä!

Elokuussa voit jo korjata kesän kasvimaan satoa ja rakentaa maistuvan menun joka käy koko perheelle. Erilaiset kasvikset ja yrtit ovat parhaimmillaan luomuna tai suoraan kasvimaasta kerättynä.

Myös viinivalinnoissa kannattaa panostaa maukkaisiin vegaaniviineihin. Sekä puna- että valkoviinimme toimivat erinomaisesti myös vegaanisen aterian kumppanina.

Vegaaninen Esterházyn Estoras Sauvignon Blanc Itävallasta sopii erinomaisesti erilaisten raikkaiden salaattien ja kasvispaistosten rinnalle.

Vegaaninen punaviinimme Esterházyn Estoras, taas sopii loistavasti esimerkiksi härkistaginen kanssa. Tuhti kasvispataruoka kaipaa rinnalleen tämän täyteläisen punaviinin jossa on paikallisen Bläufränkisch-rypäleen lisäksi myös Cabernet Sauvignonia ja Merlotia, antaen viinille monipuolisen ja tyylikkään maun.
 


Jaa: