vinoklubi 7/2018

KESÄLOMIEN JUOMASUOSITUKSET

Heinäkuun lämpimät kelit houkuttelevat lomailijoita mökkeilemään ja nauttimaan veneilystä. Kevennä kesäelämääsi ja valitse kesälomareissuille käytännölliset bag in box –laatikkoviinit! Kätevät pakkaukset kulkevat mukaan kesäisille veneretkille, mökeille ja piknekeille - helposti ja vaivattomasti. Sen lisäksi, että pakkaus on helppo kantaa, se säilyy ehjänä ja on erittäin helppo kierrättää. 

Kesän kiistaton kunkku on Down The Lane - kuiva valkoviini, jonka maku on vivahteikas ja ryhdikäs. Maussa on limettiä, kukkaisuutta, vihreää omenaa ja litsi-hedelmää ja se sopii raikkautensa vuoksi täydellisesti kesän kevyille kalaruoille.

Kesän huurteinen janojuoma löytyy kullankeltaisesta Tsingtao –oluesta, joka houkuttelee raikkaudellaan. Tutustu lisää olut valikoimaamme tuoteosiossa. Tsingtao -oluet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoistasi mökkimatkan varrella.

Mökkeily, veneily ja purjehdus tarjoavat kesään mahtavia luontokokemuksia ja reilusti raitista ilmaa ja liikuntaa. Nauti upeista maisemista ja meren tuoksusta tai istu mukavasti mökkilaiturilla ja nosta malja kesälle!
 


Jaa: