vinoklubi 11/2018

GLÖGIN TÄYTEISTÄ JA KUPLIVAA PIKKUJOULUA!

Mistä on hyvät pikkujoulut tehty? Toteutustapoja on monia, mutta ohessa vinkkimme kuplivaan pikkujouluun herkullisen uutuus luomuglögin ja pienten suupalojen kera! Pikkujouluihin kuuluu olennaisena osana hyvät juomavalinnat, lämmittävät glögit ja piparkakut. Kuohuva ja herkullinen glögi on mainio juomapari nostamaan juhlatunnelmaa – ne sopivat myös loistavasti sormisyötävien kaveriksi.

Ohessa muutama vinkki kuplivaan iltaan:

- Tarjoa alkujuomaksi lasillinen lämmittävää G luomuglögiä aurajuustopipareiden kera
- Jäähdytä kuohuvat hyvissä ajoin ennen tilaisuutta jääkaapissa
- Tee muutamia herkullisia tarjottavia ja muista, että laatu korvaa määrän
- Tapas –tyyppinen tarjoilupöytä sekä juustolautanen sopivat moneen makuun
- Tee kaikki valmistelut etukäteen, että voit itsekin nauttia vieraiden seurasta
- Voit yhdistellä kuohuvan juoman myös drinkkeihin! Tarjoile Mimosaa, Belliniä, kuohuviini-mojitoa tai muuta shamppanja-cocktailia vaihteluksi
- Jos illan päätteeksi jää puoliksi juotuja pulloja, säästä ja hyötykäytä ne esimerkiksi maukkaaseen risottoon tai kastikkeisiin seuraavalla viikolla.

Vieraille kannattaa toki varata glögin ja kuohuvan lisäksi muutama laadukas viini. Punaviini ja pimeät pakkasillat sopivat lyömättömästi yhteen. Juomasuosituksemme läpi illan ovat punainen ja valkoinen G luomuglögi, De Bortolin australialainen kuohuviini DB Sparkling Brut sekä punaviini La Bohème Act Four, tai italialainen Santi Solane Ripasso.


Jaa: