teresa rizzi

Della Torre perheen sukujuuret ylettyvät kauas, aina 1100-luvulle saakka. Nimi viittaa heidän omistamaansa torniin, italiaksi “torre”, joka oli osa muuria, joka ympäröi Milanon kaupunkia.

Teresa Rizzi oli aatelisnainen, joka eli Veronassa 1400-luvulla. Hän oli Della Torre-perheen jälkeläinen ja hän tuli tunnetuksi yhtenä ensimmäisistä naisista, joka hoiti viinitarhojaan itse. Viinitarhat sijaitsivat Veneton alueen arvostetuimmilla alueilla.

Proseccoon käytettävät rypäleet poimitaan käsin Veneton ja Friuli Venezia Giulia-alueiden parhaimmilta rinteiltä. Alue on tunnustetusti parhaimpia tuottaakseen aromaattisia kuohuviinejä, kuten Proseccoa. Mannermainen ilmasto auttaa tuottamaan happokaita ja aromikkaita rypäleitä, joita vaaditaan hyvän kuohuviinin valmistukseen.

Italialaiset tietävät, kuinka iloita jokaisesta hetkestä. Hilpeän iloinen kanssakäyminen alkaa aina kun lasit täytetään kuohuviinillä. Juhlat aloitetaan pullollisella Proseccoa, italian kuumimmalla ja suosituimmalla kuohuviinikategorialla.
 


Jaa: