Tuotepoimintoja

Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaamme!


Tuottajat

Olemme ylpeitä saadessamme edustaa parhaimpia tuottajia ja viinitaloja. Huolellisesti valitsemillamme yhteistyökumppaneilla on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.

Tietoa meistä

Oy Bornicon & Salming Ab on nuori ja dynaaminen alkoholin maahantuontiyritys.

Olemme keskittyneet viinien, oluiden, alkoholi- ja alkoholittomien juomien myyntiin, markkinointiin ja juomabrändien rakentamiseen. Yritys perustettiin Suomeen vuonna 2014 ruotsalaisen Bornicon & Salming Ab:n tytäryhtiöksi ja se siirtyi kesällä 2017 perheyritys Samawa Inspiration Oy:n omistukseen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Valitse ruoka viinille

Hyvän ruoan ja viinin liitto on yksi parhaimmista nautinnoista ja tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Katso tästä viinivinkkejä ja herkulliset reseptit jotka olemme valinneet kullekin viinille sopiviksi!

Resepti:Rentoon mökki-iltaan

JUUSTOHAMPURILAISET

(4 kpl)

 • 600 g naudan jauhelihaa
 • suolaa
 • mustapippuria
 • 4-8 kpl cheddar juustoviipaleita
 • 1 pkt pekonia
 • 4 kpl briossi-/hampurilaissämpylää

Lisäksi:

 • Majoneesia, voit maustaa sen esim. valkosipulilla tai chilillä makusi mukaan
 • Salaatinlehtiä
 • Tomaattiviipaleita
 • Punasipulirenkaita
 • Suolakurkkuviipaleita

Muotoile jauhelihamausteseos 2,5 cm paksuisiksi pihveiksi ja laita kunnolla kuumennettuun grilliin. Paina peukalolla pihvien keskiosa kuopalle, älä anna pihvin pullistua tai painele sitä lastalla ettei mehukkuus häviä. Grillaa makusi mukaan joko mediumiksi tai kypsäksi. Paahda myös sämpylät grillissä ja juuri ennen kuin pihvit ovat kypsät, niin nosta juustoviipaleet kuuman lihan päälle, jolloin ne sulavat maukkaaksi.

Kokoa hampurilaiset ja nauti!


Tapahtumia ja tunnelmointia viinien kiehtovassa maailmassa

Vinoklubi 6/2018

5.6.2018

KESÄN GRILLIVIINIT. Hehkuva hiillos ja aurinkoinen sää! Grilliruoka kuuluu kesään kuten erilaiset grilliviinitkin.

Vinoklubi 5/2018

11.5.2018

VALMISTUJAISTEN JUOMASUOSITUKSET. Käytännöllisyys valmistujaisten juomatarjoilussa helpottaa järjestäjää!

Vinoklubi 4/2018

27.4.2018

PIRSKAHTELEVAA VAPPUA! Kevään kuplivan juhlakauden aloittava vappu innoittaa suomalaisia valmistamaan maukkaan piknikin juhlajuomineen.

@bornicon_salming

Yhteyshenkilöt

Annika Roos
Key Account & Brand Manager +358 41 506 2226
annika.roos@bornicon-salming.fi

Voit ottaa tytön pois laivoilta, mutta et laivoja pois tytöstä. Minulla on 20 vuoden kokemus Travel retail ja Duty Free bisneksestä, ensiksi työntekijänä Itämeren laivoilla ja nyt viimeiset kahdeksan vuotta maahantuojan leivissä. Laivoilla kokeilin työskentelyä melkeinpä kaikilla osastoilla paitsi konehuoneessa, mutta huomasin nopeasti, että vahvuuteni ovat myyntityö ja sosiaalisuus. Kun intohimona on viinien lisäksi matkustaminen, on Travel Retail osasto se oikea paikka minulle. Bornicon & Salmingilla olen sekä toimittajien että laivayhtiöiden ensisijainen yhteyshenkilö, kun kyse on Travel Retailista. Tavoitteeni on, että tuotteemme olisivat kaikkien varustamojen myymälä- ja ravintovalikoimassa. Huolehdin myös siitä, että laivahenkilökunta tuntee tuotteemme ja osaa myydä niitä kaikille miljoonille matkustajille jotka vuosittain matkustavat Itämerellä. Tarvittaessa avustan kollegoitani muissa alkoholialan kuviossa, kuten ravintolamyynnissä sekä messuilla.

Ritva Sinisalo
Key Account & Brand Manager +358 50 664 97
ritva.sinisalo@bornicon-salming.fi

Mahtavaa olla takaisin juoma-alalla ja jäsenenä näin ammattitaitoisessa tiimissä! 

Olen vähittäiskauppaan keskittynyt osaaja, jolla on kokemusta markkinoinnista ja myynnistä, tuotekehityksestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Vähittäiskaupasta ja FMCG teollisuudesta on kokemusta viisitoista vuotta. Työskentelin aikaisemmin panimossa sekä alkoholijuomayrityksessä pitkiä jaksoja, joten HoReCa on alueena minulle myös erittäin tuttua.
Tavoitteeni on rakentaa vahvoja asiakassuhteita, toteuttaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakastyytyväisyyden parantamiseksi ja kannattavuuden lisäämiseksi asiakkaillemme. 

Tavataan pian ja tehdään loistavia kauppoja yhdessä!

Johanna Salminen
Key Account & Brand Manager +358 40 865 7535
johanna.salminen@bornicon-salming.fi

Minulla on lähes parin vuosikymmenen kokemus alkoholikaupasta kansainvälisissä maahantuontiyrityksissä. Voin ilolla todeta, etten päivääkään vaihtaisi pois. Vauhdikas ala, värikkäitä tyyppejä ja erinomaisen laadukkaita tuotteita. Alkoholimaailmassa tapahtuu jatkuvasti, se elää, muuttuu ja kehittyy vauhdilla modernin maailman mukana. Olen työskennellyt alkoholien parissa monenlaisissa tehtävissä. Vahvuuteni on asiakaspalvelu, ja olen toiminut sekä monopolikaupan että horeca-puolen kanssa. Olen aiemmin tehnyt töitä myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja hallinnon parissa. Bornicon & Salmingilla pääpainoni on Alko, mutta iloitsen myös sitä että tulen saamaan mahdollisuuden laajentaa kokemustani sekä travel retailin että vähittäiskaupan puolelle. Tämä tiimi taitaakin olla Superhessujen sorttia!

Sandra Kousa
Sales and Marketing support +358 50 338 3463
sandra.kousa@bornicon-salming.fi

Olen valmis uusin kokemuksiin, haasteisiin ja tietoon! Bornicon & Salmingilla tuen markkinointi- ja myyntitoimintoja, ylläpidän yrityksen sosiaalista mediaa ja lisäksi autan ja tuen työkaveritani hallinnollisessa työssä. Aiemmat työkokemukseni eri PR ja markkinointi toimistoilla on opettanut minulle paljon; olen kehittänyt viestintätaitojani ja saanut tutustua kampanjoiden luomiseen yrityksille. Nämä kokemukset ovat auttanut luovan ajatukseni kehittämistä ja opettanut minulle aina katsoa asioita niin monesta näkökulmasta kun mahdollista.

Walter Kousa
Sales Executive +358 50 559 8101
walter.kousa@bornicon-salming.fi

Olen Bornicon & Salmingin uusin kesätyöntekijä. Tehtäväni on tukea sekä vähittäiskauppojen että travel retailen myyntiä. Aikaisemmista työkokemuksistani olen saanut hyvän kokonaisvaltaisen kuvan asiakaspalvelusta ja asiakkaan ymmärtämisestä, ja olen varma siitä, että yllämainitut osaamiset tulee vahvistamaan minua työtehtävissäni Bornicon & Salmingilla. Odotan innolla tulevaa kesää ja sitä mitä se minulle tulee opettamaan!

Tom Molin
Wine consultant +358 40 067 0487
tom.molin@bornicon-salming.fi

Viini virtaa veressäni! Kolmekymmentä vuotta takana maisteltuja viinejä, lukuisia matkoja ja huikeita juoma-alan kokemuksia. Niistä elän edelleen. Matkustelen aika ajoin viini kohteissa ja tutustun uusiin vuosikertoihin. Useimmiten käyn välimeren maissa sekä Ranskassa ja eritoten Bordeaux:n alueella. Sichelin perhe ja Chateau Angludet Margauxissa onkin "kotini" siellä. Itävallan raikkaat valkoviinit ja nousevat trendikkäät punaiset ovat myös lähellä sydäntäni kaikkien muiden viinien ohella, samppanjaa unohtamatta. Ruokakulttuurit, kokemukseni eri maista ja matkoilta kulkevat aina mukana missä menenkin. Näitä kokemuksia ja tarinoita jaan mielelläni muille eri maistiaisten ja kokkauksen muodossa aina kun siihen on tarve ja mahdollisuus. Nähdään pian ja jaetaan ajatuksia!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!