Tuotepoimintoja

Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaamme!


Tuottajat

Olemme ylpeitä saadessamme edustaa parhaimpia tuottajia ja viinitaloja. Huolellisesti valitsemillamme yhteistyökumppaneilla on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.

Tietoa meistä

Oy Bornicon & Salming Ab on nuori ja dynaaminen alkoholin maahantuontiyritys.

Olemme keskittyneet viinien, oluiden, alkoholi- ja alkoholittomien juomien myyntiin, markkinointiin ja juomabrändien rakentamiseen. Yritys perustettiin Suomeen vuonna 2014 ruotsalaisen Bornicon & Salming Ab:n tytäryhtiöksi ja se siirtyi kesällä 2017 perheyritys Samawa Inspiration Oy:n omistukseen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Valitse ruoka viinille

Hyvän ruoan ja viinin liitto on yksi parhaimmista nautinnoista ja tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Katso tästä viinivinkkejä ja herkulliset reseptit jotka olemme valinneet kullekin viinille sopiviksi!

Resepti:Joulupöytään

Perinteiset piparkakut

  • 1 dl siirappia
  • 1 ½ dl sokeria
  • 125 g voita
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • ½ tl neilikkaa
  • 1 muna
  • 2 tl soodaa
  • 5 dl vehnäjauhoja

Valmistusohje
Mittaa sokeri, siirappi, voi ja mausteet kattilaan ja kiehauta. Laita seos jääkaappiin jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Lisää jäähtyneeseen taikinaan muna sekä toisiinsa sekoitetut sooda ja jauhot. 

Kääri taikina muovikelmuun ja jätä kovettumaan jääkaappiin yhden yön yli. Voit myös vaihtoehtoisesti laittaa taikinan pakkaseen muutamaksi tunniksi, jolloin pääset nopeammin leipomaan. Kauli taikina levyksi ja leivo haluamasi muotoisia pipareita. Paista piparkakut 200 asteessa kauniin ruskeiksi. Koristele haluamallasi tavalla.


Tapahtumia ja tunnelmointia viinien kiehtovassa maailmassa

Vinoklubi 12/2018

5.12.2018

Lupa herkutella!

Vinoklubi 11/2018

1.11.2018

Glögin täyteistä ja kuplivaa pikkujoulua!

Vinoklubi 10/2018

2.10.2018

Tunnelmaa tuopissa!

@bornicon_salming

Yhteyshenkilöt

Annika Roos
Key Account & Brand Manager +358 41 506 2226
annika.roos@bornicon-salming.fi

Voit ottaa tytön pois laivoilta, mutta et laivoja pois tytöstä. Minulla on 20 vuoden kokemus Travel retail ja Duty Free bisneksestä, ensiksi työntekijänä Itämeren laivoilla ja nyt viimeiset kahdeksan vuotta maahantuojan leivissä. Laivoilla kokeilin työskentelyä melkeinpä kaikilla osastoilla paitsi konehuoneessa, mutta huomasin nopeasti, että vahvuuteni ovat myyntityö ja sosiaalisuus. Kun intohimona on viinien lisäksi matkustaminen, on Travel Retail osasto se oikea paikka minulle. Bornicon & Salmingilla olen sekä toimittajien että laivayhtiöiden ensisijainen yhteyshenkilö, kun kyse on Travel Retailista. Tavoitteeni on, että tuotteemme olisivat kaikkien varustamojen myymälä- ja ravintovalikoimassa. Huolehdin myös siitä, että laivahenkilökunta tuntee tuotteemme ja osaa myydä niitä kaikille miljoonille matkustajille jotka vuosittain matkustavat Itämerellä. Tarvittaessa avustan kollegoitani muissa alkoholialan kuviossa, kuten ravintolamyynnissä sekä messuilla.

Ritva Sinisalo
Key Account & Brand Manager +358 50 664 97
ritva.sinisalo@bornicon-salming.fi

Mahtavaa olla takaisin juoma-alalla ja jäsenenä näin ammattitaitoisessa tiimissä! 

Olen vähittäiskauppaan keskittynyt osaaja, jolla on kokemusta markkinoinnista ja myynnistä, tuotekehityksestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Vähittäiskaupasta ja FMCG teollisuudesta on kokemusta viisitoista vuotta. Työskentelin aikaisemmin panimossa sekä alkoholijuomayrityksessä pitkiä jaksoja, joten HoReCa on alueena minulle myös erittäin tuttua.
Tavoitteeni on rakentaa vahvoja asiakassuhteita, toteuttaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakastyytyväisyyden parantamiseksi ja kannattavuuden lisäämiseksi asiakkaillemme. 

Tavataan pian ja tehdään loistavia kauppoja yhdessä!

Johanna Salminen
Key Account & Brand Manager +358 40 865 7535
johanna.salminen@bornicon-salming.fi

Minulla on lähes parin vuosikymmenen kokemus alkoholikaupasta kansainvälisissä maahantuontiyrityksissä. Voin ilolla todeta, etten päivääkään vaihtaisi pois. Vauhdikas ala, värikkäitä tyyppejä ja erinomaisen laadukkaita tuotteita. Alkoholimaailmassa tapahtuu jatkuvasti, se elää, muuttuu ja kehittyy vauhdilla modernin maailman mukana. Olen työskennellyt alkoholien parissa monenlaisissa tehtävissä. Vahvuuteni on asiakaspalvelu, ja olen toiminut sekä monopolikaupan että horeca-puolen kanssa. Olen aiemmin tehnyt töitä myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja hallinnon parissa. Bornicon & Salmingilla pääpainoni on Alko, mutta iloitsen myös sitä että tulen saamaan mahdollisuuden laajentaa kokemustani sekä travel retailin että vähittäiskaupan puolelle. Tämä tiimi taitaakin olla Superhessujen sorttia!

Kari Kovamäki
Key Account & Brand Manager +358 40 087 4189‬
kari.kovamaki@bornicon-salming.fi

Tervehdys. Olen tiimimme uusin jäsen. Ravintoloista oppinsa ammentanut, viimeiset pari vuosikymmentä kansainvälisissä alkoholiagentuureissa marinoitunut ja kypsentynyt asiakaspalvelija henkeen ja vereen. Vastuualueenani on HoReCa-puolen tukkuliikkeet, ketjut ja yksittäiset ravintolat. Uskon asiakassuhteissa pitkäjänteiseen ja määrätietoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme palvelemiseksi. Vahvuuksiani ovat laaja juoma-alan tuntemus ja tietotaito. Koulutukset ovat myös aina kuuluneet osaksi työtäni. Ilman tuotetietämystä ja tarinoita tuotteiden takana myyntityö ravintoloissakin on varmasti hankalampaa, vai mitä mieltä olet? Älä edes mieti, vaan ota reilusti yhteyttä, ja katsotaan mitä huikean tiimimme kanssa voisin tehdä hyväksesi. Tapaamisen toivossa.

Walter Kousa
Sales Executive +358 50 559 8101
walter.kousa@bornicon-salming.fi

Olen Bornicon & Salmingin uusin kesätyöntekijä. Tehtäväni on tukea sekä vähittäiskauppojen että travel retailen myyntiä. Aikaisemmista työkokemuksistani olen saanut hyvän kokonaisvaltaisen kuvan asiakaspalvelusta ja asiakkaan ymmärtämisestä, ja olen varma siitä, että yllämainitut osaamiset tulee vahvistamaan minua työtehtävissäni Bornicon & Salmingilla. Odotan innolla tulevaa kesää ja sitä mitä se minulle tulee opettamaan!

Matilda Kousa
Sales Executive +358 50 560 5577
matilda.kousa@bornicon-salming.fi

Kohti uusia haasteita! Bornicon&Salmingin kesätyöntekijänä tuen travel retailen sekä vähittäiskauppojen myyntiä, ja lisäksi autan ylläpitämään yrityksen sosiaalista mediaa. Aiempi työkokemukseni asiakaspalvelijana on antanut minulle hyviä työkaluja, jotka varmasti tulevat avuksi kesän aikana!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!