Järjestä unohtumattomat rapujuhlat!

Rapujuhlat on herkullinen tapa juhlia loppukesää ja alkavia hämärtyviä iltoja. Maistuva menu viineineen, kaunis kattaus ja snapsilaulut kruunaavat juhlan. Kokoa perhe ja ystävät yhteen ja nauti!

Rapuviinit:
Château Argadens Sauvignon Sémillon 2017
De Bortoli Noble One Botrytis Semillon 2015

Snapsi:
Korpimaan Kyynel Viina

Olut:
Tsingtao Premium Lager

Valmista alkuruoaksi sesonkiin sopiva kanttarellikeitto ja tarjoa sen seurana itävaltalaista Esterházyn Chardonnayta. Pääruoaksi tarjottavien saksiniekkojen kanssa maistuu paahtoleipä, voi, majoneesi, sitruuna ja tilli ja viiniksi suosittelemme ranskalaista, hieman tammitettua, mutta silti raikasta Château Argadensia. Illallisen kruunaa perinteinen Brita-kakku jonka kylkeen suosittelemme maailman eniten palkittua australialaista Noble One jälkiruokaviiniä De Bortolin viinitalolta. 

Ja mitä olisikaan rapujuhlat ja snapsilaulut ilman snapsia! Ensimmäisen ravunpyrstön yhteyteen suosittelemme suomalaista Korpimaan Kyynel-premium-vodkaa, jonka ainutlaatuiset aromit tulevat rukiista ja ohramaltaasta. 

Korpimaan Kyynel on pärjännyt upeasti jo kahtena vuonna peräkkäin arvovaltaisessa International Wine & Spirit –kilpailussa (IWSC). Tänä vuonna vodka palkittiin kolmanneksi parhaana vodkana. 

Muista varata juhlavieraille myös olutta sekä alkoholitonta juomaa. Olueksi sopii Tsingtao Premiun Lager, joka houkuttelee raikkaudellaan. Tämä olut sopii erinomaisesti janojuomaksi sekä rapumenun kanssa nautittavaksi.

 


 


Jaa: