Glögisesonki on alkanut

Kynttilänvaloa tunnelmallisiin iltoihin, glögi lämpiämään ja pikkujoulut käyntiin! Sesongin juhlia voi viettää useitakin, sekä pienissä että suurissa porukoissa tai vaikkapa kaksin omassa sohvanurkassa television ääressä.

G puna- ja valkoviiniglögit ovat luomua ja saatavilla Alkosta. Uutuusglögit valmistetaan Ruotsissa, joka on tunnettu laadukkaista glögeistään. Molemmat glögit sisältävät luonnollisia mausteita, kuten kardemummaa, kanelia, inkivääriä, sitrusaromeja ja luumua. 

Glögejä voi nauttia perinteisesti lämmitettynä, kylmänä sellaisenaan tai juomasekoituksissa. Luot unohtumattoman makuyhdistelmän tarjoamalla glögin kanssa päärynää ja piparkakkua höystettynä sinihomejuustolla. Juhlava glögijuoma syntyy pidentämällä glögiä kuivalla kuohuviinillä.

G Luomu punaviiniglögi
G Luomu valkoviiniglögi

Useita kansainvälisiä palkintoja voittanut uutuusvodka sopii glögien terästäjäksi, laadukkaiden cocktailien pohjaksi tai sellaisenaan snapsina pikkujoulutunnelman kohottajaksi.

Arctic Unique Vodka

Kiinan suosituin olutmerkki on ollut Suomen markkinalla jo vuodesta 1982. Erikoisoluiden buumi on tuonut nautittavaksemme uusia olutkategorioita. Tsingtaon erilaiset vaihtoehdot sopivat seurusteluun, ruokailuun, juhliin, saunailtoihin – missä oletkin.

Tsingtao Pilsner 
Tsingtao Wheat

 


Jaa: