SITRUUNAKANA

1 kg kanaa (kokonaisena tai paloina), 1 dl rapsiöljyä, 1 sitruuna, 1 tl timjamia, 3 rl persiljaa, 1 maustemitallinen suolaa, 1 maustemitallinen vastajauhettua mustapippuria. Riisiä lisukkeeksi.

4 annosta. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Keitä riisi 4 hengelle. Viipaloi kana 6-8 osaan ja pane viipaleet uunivuokaan. Sekoita öljy, sitruunan mehu ja kuori, timjami ja persilja. Lisää suola ja pippuri. Sivele kanaviipaleet marinadilla. Paista uunissa 30 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Bornicon & Salming

Bornicon & Salming maahantuo Suomeen viinejä Australiasta. Huolellisesti valituilla yhteistyökumppaneillamme on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.