PARSATORTILLA

600 g perunaa, 1 nippu vihreää parsaa, 4 munaa, 2 dl maitoa, suolaa ja pippuria. Yrttistä ranskankermaa. Savustettua lohta siivuina haluttu määrä.

4 annosta. Keitä perunoita 15 minuuttia ja anna jäähtyä. Paloittele parsat ja ruskista tilkassa öljyä pannulla. Lisää perunat ja anna niiden ruskistua mukana. Sekoita munat ja maito ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada munamaitoseos perunoiden ja parsan päälle. Pane pannu uuniin 200 asteeseen kymmeneksi minuutiksi. Viipaloi tortilla ja tarjoile ranskankerman ja savustetun lohen kera.

Bornicon & Salming

Bornicon & Salming maahantuo Suomeen viinejä Australiasta. Huolellisesti valituilla yhteistyökumppaneillamme on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.