GRILLATUT SUURET KATKARAVUT

2 rl oliiviöljyä, 12 raakaa suurta katkarapua kuorineen, suolaa, vastajauhettua valkopippuria, 1 valkosipulinkynsi, lehtipersiljaa, sitruunaviipuleita.

4 annosta.  Kuumenna lähes kaikki oliiviöljy paistinpannussa ja aseta katkaravut kuorineen pannulle. Paista n.3 minuuttia molemmilta puolilta. Suolaa ja pippuroi. Aseta ravut vadille. Hienonna valkosipuli ja persilja yhdessä ja sirottele rapujen päälle. Kasta jäljellä olevalla oliiviöljyllä. Tarjoile lämpiminä sitruunaviipaleiden kanssa.

Bornicon & Salming

Bornicon & Salming maahantuo Suomeen viinejä Australiasta. Huolellisesti valituilla yhteistyökumppaneillamme on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.