GRILLATTUA PORSASTA PASTAN KERA

600 g porsaanfilettä, 3 paprikaa, 1 rl oliiviöljyä grillaukseen. Suolaa ja pippuria.

Kastike: 1 tl suolaa, 2 maustemitallista pippuria, 2 avokadoa, 3 rl oliiviöljyä, revitty sitrunaankuori, 1 rl sitruunamehua, 1 puristettu valkosipulinkynsi. 400 g pastaa.

4 annosta. Leikkaa paprikat kahtia. Poista siemenet. Sivele liha öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise avokadot, poista siemenet ja paloittele.  Sekoita kastikkeen ainesten kanssa. Grillaa liha. Grillaa paprikat. Keitä pasta. Paloittele paprikat, sekoita kastikkeeseen ja kaada lihan päälle. Tarjoile pastan kanssa.

Bornicon & Salming

Bornicon & Salming maahantuo Suomeen viinejä Australiasta. Huolellisesti valituilla yhteistyökumppaneillamme on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.