Kaikki Reseptit

GRILLATUT SUURET KATKARAVUT

4 annosta.  Kuumenna lähes kaikki oliiviöljy paistinpannussa ja aseta katkaravut kuorineen pannulle. Paista n.3 minuuttia molemmilta puolilta. Suolaa ja pippuroi. Aseta ravut vadille. Hienonna valkosipuli ja persilja yhdessä ja sirottele rapujen päälle. Kasta jäljellä olevalla oliiviöljyllä. Tarjoile lämpiminä sitruunaviipaleiden kanssa.

HERKKUSIENIKEITTO

4 annosta. Lohko puolet herkkusienistä. Leikkaa ja hienonna sipuli. Kuullota herkkusienet, sipuli ja valkosipuli voissa (n. 2 rl) suuressa kattilassa n. 5 minuuttia. Lisää timjami, liemikuutio, kerma ja maito. Keitä n. 10 minuuttia. Leikkaa loput sienistä ohuiksi siivuiksi. Ota keitto liedeltä ja sekoita sauvasekoittimella. Lisää […]

PARSATORTILLA

4 annosta. Keitä perunoita 15 minuuttia ja anna jäähtyä. Paloittele parsat ja ruskista tilkassa öljyä pannulla. Lisää perunat ja anna niiden ruskistua mukana. Sekoita munat ja maito ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada munamaitoseos perunoiden ja parsan päälle. Pane pannu uuniin 200 asteeseen kymmeneksi […]

GRILLATTUA PORSASTA PASTAN KERA

4 annosta. Leikkaa paprikat kahtia. Poista siemenet. Sivele liha öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Halkaise avokadot, poista siemenet ja paloittele.  Sekoita kastikkeen ainesten kanssa. Grillaa liha. Grillaa paprikat. Keitä pasta. Paloittele paprikat, sekoita kastikkeeseen ja kaada lihan päälle. Tarjoile pastan kanssa.

AASIALAINEN PASTASALAATTI

Keitä pasta. Sekoita marinadin ainekset ja jaa se kahteen osaan. Marinoi pasta ja kana kumpikin erikseen. Paista kana öljyssä. Lisää vihannekset ja pähkinät paistinpannulle ja ruskista. Sekoita pastan kanssa.

KUKKOA VIINISSÄ

4 annosta. Leikkaa kana paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua pekoni. Kuori ja hienonna valkosipuli. Viipaloi purjosipuli ja paloittele sienet.  Ruskista kanaviipaleet voissa paistinpannulla. Siirrä kanapalat pataan. Kaada viini ja vesi pataan. Lisää kanaliemikuutio, laakerinlehdet ja timjami. Anna keittyä kannen alla n. 5 minuuttia. Kuullota […]

SITRUUNAKANA

4 annosta. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Keitä riisi 4 hengelle. Viipaloi kana 6-8 osaan ja pane viipaleet uunivuokaan. Sekoita öljy, sitruunan mehu ja kuori, timjami ja persilja. Lisää suola ja pippuri. Sivele kanaviipaleet marinadilla. Paista uunissa 30 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

MAUKAS LAMMAS

4 annosta. Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa ja kaada kaksinkertaisiin muovipusseihin. Säästä 0,5 dl marinadia sivelyyn. Lisää lampaankyljykset pussiin. Annan lihan marinoitua jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Grillaa kyljyksiä 3-5 minuuttia molemmilta puolilta. Käytä sivelyyn jäljellä olevaa marinadia. Annan lihan vetäytyä alumiinifoliossa n. 15 minuuttia.


Bornicon & Salming

Bornicon & Salming maahantuo Suomeen viinejä Australiasta. Huolellisesti valituilla yhteistyökumppaneillamme on pitkä kokemus laadukkaiden, hinnoiltaan kilpailukykyisten viinien tuottamisesta ympäristöarvoista tinkimättä.